Snijd de puntpaprika’s over de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd in 4 langwerpige kwarten. Besmeer met een klein beetje olijfolie. Verhit een grillpan op hoog vuur en grill de paprika’s tot er grillstreepjes ontstaan.
Verhit een klein koekenpannetje op laag vuur en rooster het amandelschaafsel tot het goudbruin is.
Serveer het brood met de bloemkoolhummus, de gegrilde puntpaprika’s, de geschaafde amandelen en de granaatappelpitjes.
Tempeh topping
Snijd de tempeh in zo dun mogelijke plakjes. Besmeer met een klein beetje olijfolie en het gerookte paprikapoeder. Verhit een koekenpan en bak de tempeh aan beide kanten krokant.
Snijd de vleestomaten in plakken.
Serveer het brood met de bloemkoolhummus, de krokante tempeh, tomaten en veldsla.
Aubergine topping
Snijd de aubergine in plakken en besmeer met een klein beetje olijfolie. Verhit een grillpan op hoog vuur en grill de aubergineplakken tot er grillstreepjes ontstaan.
Snijd de zongedroogde tomaten in kleine lucifertjes.
Serveer het brood met de bloemkoolhummus, de gegrilde aubergine, zongedroogde tomaat en alfalfa.